Intim - MiLi´s Beauty

Sök
Go to content

Main menu:

Intim

 
 
 


Är du sugen på ett eget Erotikparty?!
Då har du kommit rätt!


Sugen på att göra något annorlunda på förfesten eller kanske bara känner för att umgås med vännerna på ett kul sätt? Piffa till möhippan lite eller kanske bjuda in till en parmiddag med annorlunda efterrätt?


Vi på MiLi´s Beauty anordnar homeparty, sexparty, erotikparty, dildoparty, kryddparty, lustparty ….ja kalla det vad du vill.

Vi anordnar erotikpartyn för så väl tjejer, killar och par oavsett ålder och läggning.
MiLi´s Beauty har många års erfarenhet i branschen så vi garanterar en helkväll med mycket fnitter, frågor och sexsnack.

Våra säljare är utbildade för att kunna svara på era frågor och för att kunna presentera produkterna på bästa sätt och för att kunna hjälpa just dig att hitta det som passar dig bäst.

Vi kommer hem till er med ett urval produkter, allt från skämtartiklar, massageoljor, glidmedel och olika sorters sexleksaker, leksaker för både honom, henne och par, som alla får känna, klämma och smaka på.
Du som är vädinna får dessutom välja din egen gåva, inte från några förutbestämda stegar utan du väljer precis vad DU själv vill ha, baserad på säljsumman på partyt.

Alla våra partyn är kostnadsfria och vi har ingen köptvång, undantag möhippor, överraskningsfester eller om ni är mindre än 7 personer, då tar vi ut en avgift på 300:- om köpesumman understiger 3500:-
Våra säljare kan ta ut en mindre ersättning för bensin.
Vi håller partyn alla dagar i veckan, men blir fortare uppbokade under helgerna.

Kontakta MiLi´s Beuaty på telefon 0702-59 73 57 eller här för mer information eller bokning 
 
 
Back to content | Back to main menu